Lama - Anka

LAMA
Hippies

Peace, love and understanding! Denna kultur har fattat lite vad livet går ut på. De tror på fred, kärlek och allmän gemenskap världen över. Sen finns det nackdelar som att de är trädkramande knarkare med fula kläder och som inte drar sig för Swingerspartyn. Men tanken är god, och skulle vi alla följa den så skulle många - världen över - inte leva i misär. Gemenskap i världen är den enda utvecklingen värt att sträva efter.

ANKA
Sverigedemokrater

Observera: ej Sverigedemokraterna - utan personerna som röstar på SD. 95% är rena idioter som inte har en tillräcklig tankeverksamhet att kunna veta vad de själva heter. Dessa är alltså fantastiskt underhållande när de ska ge sig in i politiska diskussioner. Få av deras ståndpunkter är särskilt genomtänkta. Men med tanke på att de är för dumma för att fatta att de ligger under i en debatt så anser de sig själva som segrare.

Hur vet man egentligen att SD är ett riktigt skitparti? Ta en titt på deras följare...

Det värsta är att det finns faktiskt intelligenta SD-följare... vilket är skrämmande och lite jobbigt. SD är motsatsen till gemenskap i världen. De vill sluta Sverige och inte dela med sig av vad vi har ett erbjuda. Egoistiska djävla idioter.

Men du...
Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0