Peugeot 206:an bara rullar på!

Den lille blå dånar fram.
75 hk bara dundrar i hela mellansverige.
I högtalarna skrålar collegepunk - Sum 41, The Offspring, Green Day...
I förarsätet sitter en glad man. En mycket glad man.

Ja, jag ska ju först skjutsa mor till Skavsta. Sen blir det tillbaka till Kattne och direkt vidare till Örebro. Mycket bilkörning på en gång. Uppskattad tid: ca tre timmar.

Men du...
Ha en bra dag!

Dagens lista!

Dagens!
Ja, denna lista har jag stulit från min kanske mest kända vän, Linda Råsberg. Får slänga in en tack och bock på den.

Spännande det här med listor, vet du varför? För när du läser en fråga, så svarar du på frågan utifrån din egen åsikt i ditt huvud och sedan jämför ditt huvudsvar med mitt nedskrivna. Därför kan det skapa osämja eller likheter - det väcker hur som helst känslor. Och det är därför intervjulistor är så poppis och bara såååå roliga! Jaja, nu till listan:

Dagens band:
Dumt det här med dagens band, för jag har inte hunnit lyssnat på musik idag - förutom en låt. Och det är Live - Hold me up, från filmen Zack and Miri make a porno. Kolla upp den på tuben, bra grejer!
Dagens frisyr:
Jag har ju faktiskt införskaffat mig en lite ny stil, rejält kortklippt! Hårtrimmern på 1 mm, sen är det bara att köra! Visserligen har det växt ut lite nu (se: videoinlägget nedan). Ja, dagens ser faktiskt precis likadan ut.
Dagens klädsel:
Ett par beiga chinos, röd screamtröja, svarta strumpor, skor av märket adidas och en Tigerkavaj.
Dagens händelse:
Det kanske var dumt att skriva den här listan på en ganska händelsefattig dag? Men jag har jobbat 7-15 (det vill ni inte läsa om...) och sen har jag varit hemma hos Niclas och LAN:at lite Diablo 2... Jo, för tusan! Nu kom jag på det! Jag och Niclas kollade på första avsnittet av Skilda världar - you know, svenska motsvarigheten till Beverly Hills! Fantastiskt program.
Dagens planer:
Dagen tog egentligen slut för 52 minuter sen. Så jag passar nog på den här punkten.
Dagens saknad:
Ja, det här är väl den lättaste frågan av alla. Jag har inte träffat min flickvän på över en vecka (bu-fucking-hu, tänker du... men för mig är det faktiskt väldigt jobbigt).
Dagens drog:
Diablo 2, på riktigt... det går inte att lägga av. Grymt spel!
Dagens tråkigaste:
Min level 16 paladin var den första av våra karaktärer som blev ihjälslagna. Hur ledsen jag blev? Tänk dig Björn Afzelius - Tusen bitar, som ledmotiv till denna händelse. Så känslomässigt var det!
Dagens finaste:
Det måste vara ett logginlägg jag fick på Facebook från min kära vän, Lisa Tilly:
Dagens videoblogg, vad tycker vi om den? VI TYCKER JÄTTEMYCKET OM DAGENS VIDEOBLOGG!! "A det var ju jvlgt typ. ..." haha, saknaden bara växer till sig alltså!! Men, snart så, snart så! :) (smiley)

Det var väldigt fint, på Lisas egna lilla sätt. Sen är det givetvis alltid trevligt med komplimanger!
Dagens måste:
Ja du... klurig fråga! Att andas, kanske?
Dagens köp:
Impulsköpte lite grejer på CDON för 450:-. Så här i efterhand kan man tycka att det faktiskt var ganska dumt. Jag har rätt dåligt med pengar just nu.
Dagens kärlek:
Har inte blivit så mycket av det idag. Jag hoppas och tror på betydligt mer imorgon. Jag saknar Emelie. Jättemycket.
Dagens bild:
Hehe, inte skitkul kanske. Men det är ganska sent, och jag skrattade faktiskt lite.
Look for an ark? I noah guy!
...men det är för att jag gillar ordvitsar. Men man ska inte ta sig vatten över huvudet så att säga.

Men du...
Ha en bra dag!

Videblogg om spöken

Ja, det spökar ju här hemma!



Som jag sa:
Men du...
Ha en bra dag!

 


Russian girls... just for you!

Russian girls are looking for you

 

Ja, bilden här ovan är ju alltså en printscreenad reklam. Om du har besökt piratebay någon gång, så är chansen stor att du tidigare har skådat denna ljuva annons.

Är den verkligen så ljuv? En rejäl urringning från en ung kvinna med ett rejält bekräftelsebehov. Ja, inte min typ av tjej kanske. Men det finns säkert många män - och kvinnor också för den delen - som uppskattar denna baguettepirrande skapelse.

Det som jag reagerar lite på är just texten.
Russian Girls
Looking for you!
...och om man fortfarande inte är helt övertygad:
They want to
Date you.


Vem får för sig att klicka på den här reklamen? För det första, vem letar specifikt efter ryska tjejer? Ja, okej om man råkar bli förälskad i en kvinna (ja, nu riktar sig det här inlägget till heterosexuella män alt. homosexuella kvinnor) från Ryssland, men jag har svårt att tro att denna annons handlar om kärlek. Och det är ju inte särskilt allmänt känt att just ryska kvinnor är snyggare än övriga. Eller är det något jag har missat?

Och den här andra texten som kommer. Den är verkligen träffande! Rakt på, bara! Rätt in i hjärtat! "Åh, vill de dejta mig? Wow! Jag känner mig verkligen utvald!" ...eller?

Ett gott råd: är du en fegis som jag? Ge tusan i länken.

Men du...
Ha en bra dag!


Isn't he lovely?

Min storebror Alexander och hans son Elliot

Visst är han söt? I bild ser vi alltså min storebror Alexanders högra bröstvårta. Magnifik!

...nej, skämt åsido. Detta är alltså den senaste i Holmströmsläktet. Elliot! Fantastisk liten snubbe, som troligen kommer bli både större och starkare än mig. Vilket är lite synd, men vi får hoppas på att det dröjer några år. Hjärtliga gratulationer till föräldrarna Sara och Alexander, det gjorde ni otroligt bra! Finns inga tvivel om att Elliot kommer växa upp och bli en fantastisk människa, för det är vad ni är.

Men du...
Ha en bra dag!

Favvis!

T-shirt med Gotham City som tryck

Vad är nu detta? En schysst bild på min härliga mage? Jo, visserligen. Men det är nu inte den som ska vara i fokus! Utan det är min favoritpyjamaströja som jag har ärvt av storebror en gång i tiden.

Varför jag använder den som pyjamaströja? Ja, det ska jag förklara för dig. Den har några år på nacken och dess ursprungliga form är ett minne blott. Kragen är till exempel slapp och slö.

Det finns stunder då jag kanske åtskilliga gånger har oralt tillfredställt kragen på denna tröja. Nu börjar den dessvärre lukta lite lök. Kanske ska tvätta tröjan och borsta tänderna?

Men du...
Ha en bra dag!

Min stora comeback!

Nu är den äntligen här!
Vadå?, tänker ni.
Den stora comebacken!

Bloggvärlden är ännu en gång redo att möta mig, Sebastian Holmström. Som numera tycks lida av något slags storhetsvansinne. Men det är tydligen så man utmärker sig i denna fiktionella datorvärld!

Vad har jag haft för mig den senaste tiden?
Mitt liv just nu kan delas upp i tre punkter, som följer:
  • Jobbet
    Jag jobbar som timvikarierande arrestantvakt i Katrineholm. Du vet, den där cellen som du vaknar upp i på söndagmorgonen helt nedspydd och inte ens minns den första ölen. Det är jag som öppnar dörren och välkomnar dig ut.

  • Vännerna
    Just nu umgås jag mest med Niclas Svensson och Mikael Ohlsson. Vi axlar ansvaret som Varning för nöje. Där hittar du lite spännande grejer som vi har producerat tillsammans. Good stuff!

  • Flickvännen
    Emelie Bergström. Har relativt plötsligt blivit lite av en centralpunkt i mitt liv. Olyckligtvis bor hon i Örebro, så det mesta av min tid går åt till bilkörning. Tio mil. Inte direkt skitkul, men det är värt varenda meter. Ja, om man skulle vara tillräckligt vågad kanske man skulle påstå att... jag älskar henne.
Ja... så här ser det väl ut just nu. Vad som händer i framtiden är lika oklart som Veckeln, det vill säga att det finns en diffus plan. Men vad som händer med den? Det vet man aldrig!

Men du...
...det här har du saknat eller hur?
Ha en bra dag!

RSS 2.0