Dubbla regnbågar!

Idag såg jag en jättespännande sak på vägen hem från Norrköping.

En bild på dubbla regnbågar

Det är lite svårt att se, men det är faktiskt dubbla regnbågar! De syntes bättre In Real Life - som kidsen brukar säga. Detta får mig givetvis att tänka på följande youtubevideo:



Men du...
Ha en bra dag!

Snubblet

Måste bara tipsa om en sida som gör internetlivet helt enkelt lite bättre.
Stumbleupon.com
Där får du skapa en egen profil som du sen därefter skall klicka i ett valfritt antal rutor som är dina intressen - eller vad du nu skulle vilja se på nätet. Det kan vara serier, mode, fotografi och så vidare. Jag är hittills mycket nöjd och behöver knappt söka på annan underhållning längre. Nu finns den samlad på ett ställe! Fantastisk idé.

Hittade t.ex. den här bilden - som jag gillar galet mycket.

Fantasy picture

Och sådana kommer kanske fram om man klickar i "Pictures", "Art", "Painting" eller dylikt. Förstår du konceptet? Anpassat till varenda internetanvändare! Glöm dock inte bort att det är till för tidsfördriv.

Men du...
Ha en bra dag!

Han dödade säkert Mufasa.

Jaha... nu har Ryan Dunn gått och dött.
Skönt.
Synd bara att han var tvungen att ha ihjäl en till person.
Jävla mördare.

Men du...
Ha en bra dag!

Lisa goes Sweden

Kalas igår!
Lisas välkomstpartaj. Oerhört trevligt. Det var vänner, det var päron till vänner. Gratis mat och rusdryck. Otroligt vackert spektakel!
"Ta ett blåbär!"

Tack, vänner. Fint att ni är hemma igen.

Men du...
Ha en bra dag!

The Human Centipede 2!

Det här... kommer bli... AWESOME!!!



Men du...
Ha en bra dag!

En antydan till mognad? Kanske inte...

Sitter och kollar på Reinfeldt vs. Juholt-debatten. Juholt har en god, ambitiös, tanke och vilja medan Reinfeldt anspelar på professionalitet och erfarenhet. Men jag tycker at... äh, nu är det Family Guy på TV. Vi hörs!

Men du...
Ha en bra dag!

Lisa MF Tilly

Ja, jag har länge haft ett löfte till en god vän. Som jag nu tänkte ta och besanna. Det är nämligen ett hyllningsinlägg till Lisa Mother Fucking Tilly.

Varför just hon, tänker du? Inte bara för att hon är en mycket god vän, och en fantastisk person. Utan även för en till - ganska stor - anledning. Utan henne kan jag säga att jag inte hade skrivit många rader i den här bloggen. Hon är mitt största fan som har gett mig mest respons och komplimanger utav alla.

Jag känner att jag kanske är ganska dålig på att ge tillbaka respons, men det tänkte jag kompensera upp lite grann, just nu.

Jag, Sebastian Holmström och Lisa Tilly
Ja, här står vi båda.

Lisa har dragit iväg på äventyr. Till diverse Nord- och Centralamerikanska länder med spex och studier. Hon har varit borta i ett år nu, och kommer hem nu denna kommande torsdag. Tyvärr kan jag inte vara närvarande under ankomst. Jag får kompensera med flertal vistelser i framtiden.

Lisa är bland de roligaste människorna jag känner. Man har sällan tråkigt i hennes närvaro. Framförallt är hennes sms kanske de mest skojfriska jag någonsin har varit med om. Kan tyvärr inte citera något just nu, då jag har bytt mobiltelefon det senaste året. Men det har mycket att göra med hennes unika skrivstil. Om man inte känner Lisa så kan hennes textningar kännas svårtolkade och lite barnsliga. Med många påhittade stavningar och citat flugna ur luften. Men sen när man börjar begripa hur hon menar. Då är det värt all förvirring i början. Hon är verkligen skitkul!

Shakeyfacebild, shakey face, shakeface, shakeyface, shake face med Lisa Tilly
Otäck, men hysteriskt rolig bild på Lisa.

Många fina stunder med sällskapsspel, utomhuslekar, filmkvällar och allmänt mys har det blivit. Måste framförallt passa på att hylla hennes födelsedagskalas förra året. Det som till en början var en stel middag, men som eskalerade till en oerhört trevlig kväll. Jag hoppas på nåt liknande nu på lördag, för då är det välkomstpartaj! Det bjuds på käk och skojigheter. Kommer bli kanoners!

Vi ses då, Lisa MF Tilly

Men du...
Ha en bra dag!

De underbara små liven.

Bebisar, barn, brorsöner, Adnan, Adrian Och Elliot

De små liven! De underbara små liven! Mina fantastiska brorsöner, de två kusinerna. Om två veckor kan jag träffa dem igen. Kommer bli så jädra härligt.

Om man bortser från det faktum att de är helt awesome, så finns det faktiskt en till oerhört bra fördel till deras existens. Alla grejer! Som mina barn - när det är dags - i sin tur kan få ärva. Ibland är det bra att vara yngst i syskonskaran.

Men du...
Ha en bra dag!

Grattis alla studenter!


 

 

Men du...

Ha en bra dag!


Lite allmänt fotograferande

Såg att min vän Magnus skrev en uppdatering på Facebook här för 47 minuter sen. Den fick mig att börja fundera...

Magnus Råström
Varför i helvete slutar inte asiaterna ta kort för!?

Undrar hur många fotografier som dessa asiater tar dagligen? Kör de med analoga kameror, och måste då framkalla varenda bild? Eller har de oändligt många externa hårddiskar som de förvarar alla bilder på - om de kör digitalt?

...eller kan det vara det alternativet som jag hoppas mest på? Att de kör en så kallad "Foto-Olle". Att gå runt med en kamera utan någon rulle i. Det vill säga att man går runt och riktar ka... KLOCKAN ÄR 13:37! ...vart var jag? Ja, just det... riktar kameran, klickar på knappen, men kameran tar alltså inget kort. För det finns inget att lagra bilderna på.

Nu kom jag till en större fråga: varför gör Foto-Olle så här? Vad får han ut av detta?

...så många frågar. Så få svar.

Men du...
Ha en bra dag!

Anton "Salta Pinnen" Högsander

Idag knallade jag ned mot Katrineholms centrum.
Jag går där och skuttar, visslar och flänger med mitt blonda lockiga hår.
Okej, det gör jag inte. Jag mest går.
Men där! På marken! Får jag se något oerhört spännande!

Salta pinnar på marken, som Anton Högsander har lagt dit

Är det alltså Anton Högsander som har varit här och dräggat ur?

Men du...
Ha en bra dag!

Glasstårta/jättelökkaka

Stackars finnar. Medan vi vanliga svenskar får äta supergod glasstårta för de finsktalande äta en äcklig jättelökkaka. Stackare...

Glasstårta eller jättelökkaka

Men du...
Ha en bra dag!

Sagan om tuppluren

Ni har hört talas om den ärorika bedriften att klara sig igenom ett helt Sagan om Ringen-maraton? Extended eller ej, så är det bra jobbat att klara sig igenom samtliga filmer utan sömn.

För några dagar sen så var planen att jag och Emelie skulle åstadkomma ett sådant maraton. Så, vi började relativt tidigt på dygnet, runt 16:00-ish. Efter ca en halvtimme in i första filmen så somnade Emelie.

Det är bland de sämsta försök jag någonsin har varit med om. Froddan hade inte ens tagit på sig uppdraget att förstöra ringen! Det episka äventyret stängdes av, och istället vart det en tuppis i soffan.

Så, Niclas. Du kan vara lugn, jag kan fortfarande köra filmerna med dig.

Men du...
Ha en bra dag!

Tjalalala!

Hmm... hur kan jag vara häftig och patriotisk idag? Jag vet! Jag byter min visningsbild på Facebook till svenska flaggan!

Jimmie Åkesson skulle vara så stolt över mig.

Men du...
Ha en bra dag!

...ni vet hur det är!

Idag är det den 6 juni. Sveriges nationaldag. Men även en annan härlig anledning som är värd att firas denna dag. Det är nämligen så att den 6 september 2010 fick jag mitt livs bästa fråga. "Är vi ihop?".

Ja, nio månader är kanske inte mycket att skryta med för de flesta. Och, om tre månader är vi uppe i ett år. Tiden går fort när man har roligt. Och det är väl lite det som är grejen, att jag är så euforisk. Det är därför jag gör en lite big deal av det. För att jag är lycklig, helt enkelt.

Sebastian Holmström och Emelie Bergström
Ja, kanske inte den charmigaste bilden som tagits. Men lite söt ändå.

För ett år sen hade jag vant mig vid tanken att leva ensam - kärleksmässigt.
För tio månader sen började den tanken rubbas.
För nio månader sen tyckte jag att det var schysst att ha en flickvän.
För ett halvår sen sa jag till en människa att jag älskade henne. Och menade det.
För ett halvår sen och framåt älskade jag henne mer och mer för varje dag som gick.
Idag kan jag se henne i ögonen och veta att det finns en framtid ihop. En framtid värd att satsa på.
Vem hade kunnat ana det för ett år sen?

Oj, vad larvigt puttenuttigt det blev nu då. Ber lite om ursäkt för det. Men, ni vet hur det är! Ibland så måste man ventilera sig lite. Kan bjuda på något skoj senare idag!

Men du...
Ha en bra dag!


Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder

Innocentius VIII blev påve år 1484. Vad är det för spännande med det?

Det vet jag inte. Har det någonting med alfabetet samt siffror att göra?

Det var allt jag ville säga!

Men du...
Ha en bra dag!

We are satans people

Idag satt jag i godan ro och spelade TV-spel. Plötsligt flyger det in en geting. Den var stor som en mindre hund. Jag blir fullständigt livrädd och springer ut i köket, lyckas väpna mig själv med närmsta tillhygge som råkar vara en flugsmälla. Lyckas sedan - med nöd och näppe - ta mig ut till vardagsrummet, där lyckligvis min mor sitter. Jag räcker över flugsmällan till min mor i hopp om att hon ska gå in och göra slut på odjuret som nu har övertagit mitt sovrum.

Det gör hon inte. Av något märkligt sentimentalt skäl petar hon ut besten genom fönsterspringan och den flyger ut... levande.

Så nu är jag 100% säker på att denna kräver hämnd. Och den slår nog till när man minst anar det. Så nu, ska jag ana detta hela tiden i resten av mitt liv.

The killer wasp is after me
Duhm duhm duhmmm...

Men du...
Ha en bra dag!

Djulöskoj!

Idag blev det festmiddag hos Elin med hennes päron. Trevligt! Därefter samlades gänget och det blev Djulömys. Tror bilderna talar för sig själva:

Anton Mys Högsander
Anton Mys Högsander


Jonas lirar kubb, tjejerna vs killarna!
Tjejerna mot killarna!


Lek och skoj!

Anton fast i mitten
Anton dräggar ur i mitten av snurrlekgrejen!

Men du...
Ha en bra dag!

I'm not a sinner nor a saint.

Idag skaffade jag mig en sån där profil på Helgon.se. Mest för skojs skull. För att kolla vad det finns för sköningar där.

Dagens upptäckt!
Trodde inte att det fanns så många mörka, märkliga, kritiska, illegala och spännande människor här i Sverige. Men efter att ha skummat igenom vissa bitar av forumsdelen på sidan så kan jag bekräfta att... så är fallet.

Till exempel, jag gick in på TV-spel - på forumet såklart. För det är ett ämne som jag själv är lite hemma på och kanske kan hitta likasinnade. Klickade mig in på L.A. Noir-tråden och där var det någon mupp som hade hakat upp sig på helt orelevanta saker. Till exempel begreppet "hjärndöd slakt".

Och i andra trådar så var de också oerhört fientliga, spydiga och kritiska mot varandra. Verkar inte vara en trevlig plats att umgås på, känner jag spontant.

Förutom!
Det kanske mest skrämmande av allt. Ja, jag kanske råkade klicka mig in på sex, kärlek och relations-delen. Tro mig, den absolut mörkaste sidan av mänskligheten kommer fram där. Och där tycks de flesta hålla ihop om sina säregna fäblesser. Min reaktion var något sånt här:

Can't sleep

Men du...
Ha en bra dag!

Dålig ansambell med schärnor ikväll.

Tittade på "Klockan åtta hos stjärnorna" tidigare idag. Minns inte riktigt vilken tid det gick, men det var nu under kvällen i vilket fall. Höhö.

Detta program är alltså någon slags utvecklad version av "Halv åtta hos mig", fast med fyra stycken svenska kändisar. Kul programidé, och väldigt underhållande. Dock! Vart jag lite besviken på kvällens ensemble:
Mustaschsångaren, Ralf Gyllenhammar.
"Komikern", Zinat Pirzadeh.
Matglada, Anna Book.
samt radiomuppen, Fredrik Birging.

I mina ögon ganska tråkiga kändisar. Så, istället för att bara sitta och gnälla - som den svensk man är - så tänkte jag också skriva ett par egna listor på schyssta gäng som skulle kunna bidra till en underhållande måltid. Här kommer de:

Järnlevergänget
Thorsten Flinck
Mikael Persbrandt
Ulf Lundell
Plura

Nördgänget
Tore Kullgren
Erik Ekstrand (you know... från Erik och Mackan)
Fredrik Wikingsson
Henrik Dorsin

Filosofgänget
Thomas Di Leva
Roger Pontare
Björn Ranelid
Bob Hansson

Politikergänget
Carl XVI Gustaf
Linda Rosing
Jimmie Åkesson
Birgit Friggebo


Så där ja! Givetvis gör vi en finallista av alla som toppar förekommande listor, vilket ger:

Den ultimata listan
Thorsten Flinck
Tore Kullgren
Thomas Di Leva
Carl XVI Gustaf

Jag hade betalat dyra pengar för att se dessa kändisar laga mat åt varandra.

Men du...
Ha en bra dag!

RSS 2.0