Jag är jävligt cool, egentligen...

Idag har jag jobbat. Inte på Udden. Utan i Katrineholms polishus som arrestantvakt. Det var skojigt!
Jag fick ha uniform... jag gillar att ha uniform. Jag är cool i uniform!

Under tiden jag bar min uniform så fick jag rasta en hund... en schäfer. Jag kände mig häftig. Wannabe plit/aina/snut, liksom!

Måste passa på att önska Emelie grattis. Hon fyllde 22 år igår. Hah! Vet ni hur tufft det är att ha en flickvän som är tjugotvå när man själv är tjugo? Inte?! Asatufft, är det!

Något som är mindre tufft är att denne flickvän har ägt en ACAB-tröja och har gjort en hatlåt mot de som är födda 1990. Känns ju bra!

Men du...
Ha en bra dag!

Facebook - the dark side?

Om man inte har någon visningsbild på Facebook så ersätts denne av en silhuettbild. Om man är man, får man silhuetten av en man. Logiskt nog så får man silhuetten av en kvinna om man är kvinna.

Det tog mig ca två år att inse att kvinnan inte är Star Wars-karaktären Darth Vader.

Darth Vader på Facebook


Men du...
Ha en bra dag!

Hon är ju för fin!

Min flickvän spekulerade för ett tag sen om hon skulle klippa lugg eller inte. Jag var lite småskeptisk. Var osäker på om det skulle passa, liksom. Men...

Emelie - med lugg

Det råder ju inga som helst tvivel längre. Hon är ju helt enkelt brutalt fin!

Man vill ju va gla', va! Äru gla'?

Så där ja, nu ska jag föra över lite positiv energi till er där ute!

Idag trodde jag att jag skulle få vakna till ljudet av min idiotiska ringsignal till mobiltelefonen - alltså att jobbet skulle ringa. Istället ljöd tonerna av min alarmklocka, som aldrig tidigare har varit så underbara. Yes, ledig idag!

Anledningen till varför jag har ställt alarmet är för att jag ska lämna blod idag. Blir första gången för mig! Det ska bli oerhört spännande. Jag tycker att det är en god gärning, och jag älskar att göra goda gärningar... jag tycker om att vara en god människa. Lyckas väl inte skitbra alla gånger... men jag vill gärna intala mig själv att jag försöker.

Igår träffade jag grabbarna, Anton och Pontus. Gud vad jag brutalt har saknat dessa människor. Helt fantastiska personer! Konsten att drägga ur har aldrig varit lättare kring dessa grabbs. Nästa gång blir väl om två månader, när Pontus har jullov. Så, det gäller att suga åt sig den här energin så man klarar sig till nästa gång.

Och med tanke på att jag är ledig idag så passar det väl sig inte bättre att jag åker och hälsar på flickvännen. Och hon gör verkligen mig genuint lycklig!


Så... just nu är jag helt enkelt galet gla'! Jag öppnade gardinerna med ett leende och möttes av solljus! Jag visslade på väg till toaletten för att lätta på morgonurinet. Jag är helt enkelt så jädra gla' nu, va! Tänker unna mig en brutalt bra frukost! Puss på er!

Men du...
Ha en fantastisk dag!

Spotify

Sitter här och lyssnar på musik via Spotify och följande tanke slog mig: vafan... varför kommer det aldrig någon reklam? I samma ögonblick kom jag på att jag har ju för fa-an införskaffat mig Premium! Bra grejer... men ärligt talat saknar man de störande avbrottet mitt bland Ted Gärdestad och Scorpions!

När vi ändå är inne på ämnet! Bra grejer det här också:
Kvalitet

Bäst just nu:
The Ark - Disease
Richard Marx - Right here waiting
Ted Gärdestad - Så mycket bättre
Scorpions - Wind of change

Va, just nu?
Tänker ni... men ja! Bara för att låtarna inte är nya, så betyder det inte att de råkar vara aktuella och bra just nu.

Men du...
Ha en bra dag!

Arristantvaktutbildning - spänning och nervositet

Jo då, imorgon smäller det! Då börjar min arristantvaktutbildning. Klockan är för tillfället strax över 22, alarmet står på 06:45. Dessvärre är min dygsrytm lite vrickad just nu, så jag tvivlar starkt på att jag kommer att somna nu direkt. Men jag hoppas att jag får tillräckligt med sömn för att inte bli en hjärnätande skräckvarelse.

Det är med blandade känslor jag går in i det här arbetet. Jag har ju arbete, så det är inte så mycket som står på spel. Men man vill ändå prestera maximalt när det gäller nya arbeten! Samma sak med spänningen... jag är väldigt nyfiken och spänd på hur det kommer att bli, men samtidigt ganska nervös. Vi får väl helt enkelt se!

Usch! Emelie har varit här under dagen. Och varför jag skriver "usch" är givetvis inte för att jag vantrivs med hennes sällskap. Utan det är för att varje gång vi tar avsked så mår man lite lite dåligt. Ärligt talat, trodde inte jag skulle känna så här när vi började träffas... men nu är jag verkligen riktigt kär! Lite ovan känsla... lite ovan med det här med förhållanden i övrigt också. Hoppas jag inte gör alltför mycket fel!

Men du...
Ha en bra dag!

Suit-up!

Igår var det International suit-up day! Som om jag egentligen behöver skriva det? Det bör man veta!

Dagen började bra med ett tandläkarbesök. Utstyrseln var då en svart kostym med en blårandig skjorta samt en överrock. Lite sneda blickar från stadens gator kastades åt mitt håll. Jag slängde ett argt öga tillbaka åt de herrar som spatserade helt kostymlösa på offentlig plats. Dålig stil!

Kostym med blå skjorta och överrock

(Det är tydligen så här man ska se ut på bloggbilder...)

På kvällen vankades det Harry's. Till att börja med värmde jag och Micke upp med en latte på Sultans, då iklädd grå kostym med svart skjorta samt svart slips. Mörkt och stilrent, jag gillar det! Min tidigare besvikelse på Katrineholms okulturella beteende försvann iochmed att ett annat grabbgäng anlände till Sultans. De var nämligen också ustyrslade med herrens bästa klädesplagg: kostymen!

Snyggt!

(Ser nu så här i efterhand att jag råkade ladda upp fel bild, men denna får väl duga...)

Därefter knallade jag och Micke vidare hem till Niclas. Där bemöttes vi av två kostymprydda människor. Varav den ena var Niclas. Den andra var Stumpen, som då är av kvinnligt kön. Men ack för det bar hon kostym! Gillar!

Väl på Harry's började det ätas. En öl beställdes... en till... och Niclas gav sin öl till mig... och en gin&tonic (dricker inte Barney det?). Efter att ha hinkat i sig det och spelat bort 200:- på blackjack så var det dags att bege sig. Alltså en kväll som slutade tidigt. När vi skulle bege oss upptäckte jag vilket trevligt bemötande man fick av personalen. Bartendern gav oss beröm för att vi såg bra ut. Dörrvakten öppnade dörren med ett leende och önskade oss en trevlig kväll. Är det kostymen som gör det? Ska man numera inte bära någonting annat överhuvudtaget?

Spelar blackjack iklädd kostym

(Ball bild på mig och Niclas vid spelbordet)



Men du...
Ha en bra dag!

Eskalering utan dess like

Jag ska nu dela med mig av ett flertal facebookuppdateringar som anlände under en kväll av (lite lätt otippat):
Martin Gustafsson

Fem timmar sen:
nej nu glömmer vi all skit som hänt på planen ikväll och dränker våra sorger...eller nej inte det heller...Vi tar en öl till för att det är gott och för att vi faktiskt har trevligt trots förlusten!

Fyra timmar sen:
nej men nu börjar det spåra här...Ni vet vilka ni är....som jag vill höra av just nu!

Två timmar sen:
There's no tomorrow! Jag bryr mig inte ikväll kör jag mitt rejs!

Ungefär en timme sen:

Totalt kaos ikväll!!!


Ordet eskalering har aldrig förut varit så passande! Haha, jag tackar för den, Martin! Ibland är du bra skoj...

Men du...
Ha en bra dag!

En fighter!

Nästa vecka har jag min arristantsvaktutbildning. Kommer nog bli ganska kul! Då får man lära sig att slåss... massor! Typ halva dagarna går åt till självskydd. Såatte... krogslagsmål kommer bli som plättar i framtiden!

Är dock lite nervös över en grej. En konversation mellan min mamma och Herr Sundström (yes, Davids farsa - som tydligen håller i delar av självskyddet).
Mamma: Kommer det bli jobbigt?
Lasse: Nä, eller... har han kondition?
Mamma: Inte ett dugg! (sant!)
Lasse: Okej... han kommer att dö.

Men jag tror det ska gå bra. Får hoppas på att det är kul så att man inte tänker på att det är jobbigt.

Så, mitt nummer är 0763 077 219. Ring mig efter nästa vecka om ni behöver en personlig bodyguard!

Men du...
Ha en bra dag!

Sött!

Varning, ännu ett Emelie-inlägg.
Har spenderat några dagar hos flickvännen. Olyckligtvis har jag känt mig ur form dessa dagar, rent fysiskt. Har haft huvudvärk, yrsel och framförallt dåligt med energi. Men... egentligen gör det inte så mycket. För ingenting känns så naturligt som att vara i närheten av Emelie. Även om man kanske inte blir så där spexigt glad och pigg, så får man ändå en värmande känsla i kroppen. Sen är det väl kanske inte så där jädra kul för henne att umgås med en kramsjuk zombie.

Vi har varit ihop i lite över en månad nu. Wow, tiden går fort när man har roligt. På vissa plan har man inte riktigt förstått det ännu. Smyglyssnade lite på ett telefonsamtal som Emelies syster hade: "Har varit och shoppat med syrran och hennes kille.". Det kändes konstigt men extremt bra att höra. Jättetrevligt!

Kolla bara vad söta vi är tillsammans:

Min kära flickvän Emelie och jag

Jag och min vän Niclas hade en konversation om specifika delar som man gillar hos tjejer. Han kom fram till att doften var väldigt viktig. Sen frågade han mig om jag hade något specifikt som jag gillade hos Emelie. Jag vart först ganska mållös... sen började jag fundera. Jag älskar ju hur hon doftar. Jag älskar hennes humor. Jag älskar hennes personlighet. Jag älskar hennes utseende. Jag älskar hur hon ler. Jag älskar hennes blick. Jag älskar hennes trygga och mjuka närhet... något specifikt? Jag kunde inte svara på den frågan.

Nä ni, nu kom min mamma upp. Nu är det nog dags att gå och lägga sig! Godnatt på er. Just det! Har även lagt in en liten länk till hennes blogg här i kolumnen till vänster. Ta er en titt!

Men du...
Ha en bra dag!

Jag är vacker!

Ibland måste man helt enkelt uttrycka sina djupaste inre känslor på ett vulgärt och vågat sätt. Ibland blir resultat dåligt... men ibland blir resultat kanske det vackraste som mänskligheten har skådat:

Kanske inte helt hetero?




Se, ta in, observera, analysera... En sådan chans kanske aldrig kommer igen!

Men du...
Ha en bra dag!

Brorsonen

Igår besökte jag min bror, samt det nya tillskottet till familjen - Karl Adrian Christoffer Holmström Ivarsson, även kallad Adrian.

Jag har nog gått och blivit förälskad. Adrian är den sötaste skapelse på denna jord. Klart stolt farbror!

Jag och Adrian



Alltså, nu är det ju svårt att se. Med tanke på att världens näst sötaste varelse håller om Adrian. Blir ju inte samma effekt när man har två mästerverk bredvid varandra...

Men du...
Ha en bra dag!

RSS 2.0