Hej då!

Dagens mammakonversation.
S: Jag lämnar nog mobilen hemma, eller iaf i bilen.
RM: Va? Varför ska du lämna den i bilen?
S: Varför ska jag ha med mig den?
RM: Ja, kanske skicka någon bild till Emelie eller nåt...
S: Så, du menar att jag ska skicka MMS från Mallorca? Vet du hur dyrt det kommer bli?
RM: Ja, inte fan kommer det gå på 19 000:- iaf!
(Löning på måndag)


Så, snart bär det av! Och så ni vet, mobilen ligger kvar i Sverige. Så nu förväntar jag mig att jag får många trevliga överrasknings-SMS när jag kommer hem. Ni kan ju ringa ett par gånger också, men ni lär bli förvånade om det är någon som svarar.

Hej då! Ha en fantastisk vecka! Vi hörs på fredag eller nåt...

Men du...
Ha en bra vecka!

Från kalas till landsflykt

Mallorca om 17 timmar. Kan bli bra! Skönt att slippa regnvädret en stund och istället gassa i solen.

Var på barnkalas idag hos flickvännes syskonbarn som fyllde hela 1 år. Iochmed det samlades samtliga familjemedlemmar från Bergströmsläkten. Jajemen, var ju första gången man träffade familjen. Syskon, föräldrar, morfar, respektive, syskonbarn, kusiner... yes, typ alla!

Så, nervositeten smög sig på lite grann (läs: aldrig varit så nervös i hela mitt liv!). Men ja, hennes familj var ju otroligt avslappnade och trevliga! Så vistelsen var ett rent nöje!

Men... nu flyr jag landet en stund! Kommer sakna människorna i Sverige, framförallt honeypie!

Men du...
Ha en bra dag!

Emelie Bergström - min kärlek

Benny hade lagt in ett litet önskemål. Han vill tydligen att jag ska skriva mer om min flickvän för "hon verkar så himla härlig!". Men istället för att beskriva i ord om hur underbar jag tycker hon är. Så ska ni få ta del av en musikvideo!

Lucky

Klicka på länken och ni kommer dit!

Ska förövrigt träffa Emelie imorgon. Och gud vad jag har längtat! Kan bara föreställa mig hur det är att omfamna henne igen!

Men du...
Ha en bra dag!

Min brorson, Adrian.

Yes! Igår fick jag en otroligt god nyhet! Mina damer och herrar... jag har blivit farbror! Min bror Christoffer samt Jenny har tillsammans lyckats klämma fram detta mästerverk till barn:

Min brorson Adrian



Brorsonen heter Adrian. Och han är förmodligen den finaste jag någonsin har sett. Har ju visserligen bara sett den här bilden, men med tanke på att grabben har Holmströmgener, så blir han den bästa människan som världen har skådat!

Men du...
Ha en bra dag!

Byta stil?

Det här med bloggandet alltså... jag försöker ganska ofta skriva lite mer artikelliknande inlägg om ganska opersonliga saker. T.ex. trolldeg, ölspel och lilla sjöjungfrun. Anledningen till detta var för att jag trodde att det skulle uppskattas mer än om jag skriver om saker direkt tagna ur mitt liv. För hur kul är det att sitta och läsa hur kul/tråkigt jag har haft på jobbet eller hur mycket jag älskar/hatar vissa personer?

Tydligen ganska mycket. Jag har fått många fler kommentarer på inlägg som har varit ganska personliga. T.ex. glasdildo, kärlek och tofflor. Så, att folk tar sig tid att kommentera sådana saker måste ju någonstans betyda att det är mer intressant. Så, ska jag bli lite mer personlig? Äh, känner att bloggandet snart kommer dala, så tror inte det spelar någon roll om jag byter stil nu.

Men du...
Ha en bra dag!

Världens bästa drinking-game?

Ölhävarspel har sedan länge varit obligatoriskt på fredagskvällens festligheter. Men vilka ska man välja? Diverse kortspel åker alltid fram... men är dessa verkligen de roligaste? Tveksamt. För att nå det ultimata måste man anstränga sig lite mer! Ölpong är klart det roligaste, men så pass omständigt att man sällan har möjlighet att spela det. Men tv-spel har de flesta av målgruppen: unga vuxna män! Och minst ett fotbollspel hör därtill.

Gör som följande:
För varje avblås dricker du en klunk öl. Det vill säga: hörna, inkast, frispark, straff, halvlek, avspark... ja, allt i princip!
Givetvis är inte detta allt! Utan fler drickregler kommer här:
Vid gult kort, dricker laget som har blivit utdelat det gula kortet två klunkar öl.
Vid rött kort, dricker laget som har blivit utdelat det röda kortet en shot av valfri starksprit.
Vid mål, dricker laget som har släppt in målet en shot av valfri starksprit.

Om man är sugen på att spåra ur (eller det lite bortglömda uttrycket: kuka ur!) så är detta en utmärkt plan för att nå det målet. Det bästa av allt! Man blir så ofantligt mycket sämre efter bara en match. Så, är man kass från början så blir det en klart ond cirkel och till slut så går det helt enkelt åt helvete!

Vill passa på att hylla Mikael Ohlsson. Att bli medvetslös på toaletten är alltid en lyckad bedrift!

Men du...
Ha en bra dag!

The curse of a tim-vikarie

När man jobbar som tim-vikarie så kan man bli inringd när som helst! Men oftast sker detta på morgonen. Nästan aldrig efter halv nio. Så, halv nio ser man lite som en magisk gräns för hur man får spendera dagen... i sängen med mjukiskläder eller iklädd vita sjukhuskläder inom gula korridorer.

Inre monolog på morgonen:

Imorse vaknade jag ca halv åtta.
Okej, de har inte ringt än... eller har jag missat det?
Kollar mobilen.
Nähe, de har visst inte ringt.
Tokstirrar på mobilen.
De borde ringa snart...
Klockan går.
Hmm... det verkar inte som de kommer att ringa.
Klockan blir efter åtta, man har fortfarande inte släppt telefonen med blicken.
Jag börjar bli lite kissnödig, morgonurinet måste ju ur! Men tänk om de ringer när jag är på toaletten?
Jag går på toa, men skyndar mig tillbaka för att se om de har ringt.
Nähe, de har tydligen inte ringt.
Klockan närmar sig halv nio.
Kan det stämma? Är jag ledig idag?
En euforisk glädje sprids genom hela kroppen.
Åh! Undrar vad jag ska göra på min lediga dag?
Klockan slår nu halv nio!
YES! C ya någon annan dag, jobbet!

Trots att morgonen är i princip helt förstörd, så har man ändå en hel dag på sig att göra skojiga saker.


...VA?! Just i skrivandets stund ringer "Dolt nummer". Men... men... den magiska gränsen? Halv nio?! De kan inte göra så här mot mig!!

- Godmorgon, det är Janne här.
- Godmorgon!
- Hur står det till?
- Jo tack, det är bra! (
jag ljög lite grann...)
- Du behöver inte vara orolig, jag ringer angående måndag. 7-17, D3?
- Låter fullkomligt utmärkt!
- Fint! Då skriver jag upp dig på det.
- Gör så!
- Utmärkt! Ha det bra!
- Tack detsamma!

Hahaha!!! Vet ni vad detta betyder? Förstår ni vad det innebär? Om jag har en tid på måndag, då betyder det att jag säkerligen inte har några andra tider innan dess. FATTAR NI VAD DET BETYDER?! Jag är ledig hela helgen! SUCK ON IT!!

Men du...
Ha en bra helg!

Såna där sköna mjuka skor man har på fötterna på morgonen...

Vad är det här? Vad är det för fel? Vännerna frågar: "Hej, har du tid att umgås lite idag?", känns som jag har lämnat följande svar lite för många gånger: "Njae, alltså... jag ska vara med Emelie. Sen jobbar jag resten av veckan."

Kan det vara så jävligt? Nä... kan det verkligen stämma? Har jag gått och blivit... Anton?

Ska skita i att fundera på det och gå och diska istället. Wait, what?!?

Men du...
Ha en bra dag!

Trolldeg, awesome!

Spotifyreklamen: "Lät det som de hade trolldeg i micen?" Får mig att bli lite nostalgisk och tänka tillbaka på den gamla goda tiden. Kommer ni ihåg trolldeg? Det var den simplaste blandning av råvaror. Salt, vatten och mjöl - om jag minns rätt.

Av denna simpla blandning kunde man åstadkomma de allra mest praktfulla konstverk som världen någonsin skådat. Som kreativt och konstnärligt barn, som man då var, så var detta ett fullständigt awesome sätt att få utlopp för sina kreativa färdigheter.

Jag minns att jag hade en lite för stark dragning till tv-spelet Worms. Som resultat blev de flesta av mina degfigurer våldsbenägna maskar. L-formade degklumpar med näsa och ögon samt en herrans massa vapen till! Då gjorde man liksom en hand på masken som kunde hålla i de allra flesta vapnen, sen hade man en hel arsenal med en olika slags vapen som man kunde växla mellan. Allt från knivar till raketkastare! Eventuellt ett och annat får.

Men du...
Ha en bra dag!

Tjock, kär och så småningom lite för full!

Idag på jobbet så klappade en patient mig på magen, som pik för att jag kanske inte riktigt har blivit av med mitt babyfett än. Jag utbrast: Ja, ja... jag ska börja träna snart!

Idag strax innan middag så tänkte jag: fan, jag är ju träningsugen! Ska nog ta mig ned till gymmet efter middagen.

Middagen var tyvärr tacos och jag åt så mycket att jag höll på att lägga en pizza. (Lägga en pizza efter att ha ätit tacos? Märkligt...)

Var tvungen att vänta ett par timmar innan jag ens kunde ta mig från köksbordet till soffan. Och där dukades det tydligen fram chips och dipp.

Äh, det är ju för bövelen fredagkväll! Screw you, hälsa!

---

Planen är att jag ska hem till Emelie på söndag. Har längtat efter det i en hel vecka! Nästan outhärdligt! Men... nu har det kommit till min uppmärksamhet att hennes vänner vill umgås med henne då. Och självklart har man fullständig respekt för det. Jag har ju ingen ensamrätt på Emelie, direkt. Men... jag vill verkligen träffa Emelie så snart som möjligt. Jag hoppas vi kan mötas halvvägs och träffas allesammans! Dela på kakan, så att säga.

---

Imorgon är det kräftskiva som står schemat! Kan bli oerhört kul. Ska bli skitnice att träffa grabbvännerna igen. Även om det slutade lite tokigt senast. Ska ge mig på att dricka igen... var ju en månad sen sist. Hoppas det funkar bättre den här gången! Jag blir så oerhört glad av att umgås med det här gänget. De är fantastiska!

Men du...
Ha en bra dag!

Äkta kärlek och äkta vänskap

Ni ska få ta del av en konversation mellan mig och min goda kamrat Mikael, varsågoda:

Sebastian Holmström säger:
Hehe, då kan du även få se mig när jag är kär... kommer troligen vara en annorlunda upplevelse för dig.
Ohlsson [Alone, confused and scared.] säger:
Du är helt annorlunda när du pratar om henne
Och jag gillar vad jag ser
Det är därför jag är så engagerad i er två
För det är första gången jag ser dig helt 100% genuint GLAD, så det är fett awesome för mig som polare att se dig så
Sebastian Holmström säger:
Haha, du har så rätt min vän. Jag brukar oftast se mig själv som en ganska glad och postiv kille... Men jag har egentligen alltid känt ett litet tomrum någonstans. Och tro mig, detta är fyllt! Till 1000%! Jag är så förbaskat lycklig att det knappt går att beskriva!
Ohlsson [Alone, confused and scared.] säger:
Det är det jag menar!
Seriöst, det är skitroligt att se, bro.
Sebastian Holmström säger:
Haha, tack som fan! Känns otroligt skönt att höra.
Ohlsson [Alone, confused and scared.] säger:
Det är väldigt sällan man får se en polare vara 100% lycklig , och när jag ser dig så glad så känns det så jävla glatt. För även om det blivit lite tight med att träffas på grund av jobb så är du troligtvis fortfarande min main-bro


Yes, jag har ju gått och blivit pojkvän! Ingen som har missat det? Bra! För i såna fall skulle ni vara odugliga. Har ju nämnt det ett par gånger trots allt. Men anyway! Jag har tydligen gått och blivit genuint lycklig av detta. Måste passa på att skänka en hyllning till min och Mikaels vänskap också. Bra snubbe det där!

Men du...
Ha en bra dag!

Tjugo år och kär

Tjugo år! Jajemensan... bättre sent än aldrig.

Givetvis var det systemet som gällde, och jag tror det var en ganska lyckad första-gång.
Kassörskan: Hej!
Jag: Hejsan!
Kassörskan: Kan jag få se legitimation?
Jag: Absolut!
Kassörskan: Hehe... då får jag väl passa på att säga grattis då!
Jag: Tack så mycket! (skitglad!)
Kassörskan: Ta det lugnt ikväll bara...
Jag: Jag jobbar ikväll, så det ska nog inte vara några problem.
Personen bakom mig i kön: Höhö... men man kan ju förena nytta med nöje!
Jag: Haha! Eller hur!

Oerhört trevligt!



Måste även nämna den kanske bästa presenten av alla! Jag och min flickvän Emelie har officiellt blivit ett par. Den 6 september är en dag att komma ihåg! Jag kunde inte ha varit lyckligare. Hon är underbar!

Men du...
Ha en bra dag!

Mår helt enkelt lite för bra för att fylla år...

Så där ja... Går snart in på mina sista 24 timmar som tonåring. Känns otroligt stabilt!

Hur ska jag spendera dessa? Ja, jag tänkte åka till Örebro över dagen och hälsa på Emelie. Skulle vilja stanna längre, men plugg och födelsedagar hamnar i vägen. Vilket jag tycker är otroligt tråkigt. För jag tror jag börjar bli lite så där... vad säger man... kär. Otroligt ny och märklig känsla för en annan. Känns otroligt bra dock!

Den mest förekommande frågan just nu: Vad vill du ha i födelsedagspresent? Äh, fuck it! Materiellt sett, så har jag det mesta jag behöver. Tycker vi kan skippa det här med överflödiga lyxprylar, man kan må bra ändå.

Jag har egentligen allt i mitt liv som jag behöver. Fritid är väl det jag saknar mest... lite mer tid att träffa vänner, familj och givetvis Emelie. Men det blir ju djävuskt svårt att få i present!

Men du...
Ha en bra dag!

Den lilla sjöjungfrun

Jag och min syster satt och plöjde igenom lite Disneyfilmer. När vi kom till Den lilla sjöjungfrun - som för oss båda är en nostalgisk favorit utan dess like - så vart jag oerhört förvånad över en sak. Slutet är fruktansvärt hemskt! Kolla bara in det här klippet:



Seriöst, vågade man titta på sånt här när man var liten? Man mår ju lite dåligt av det i nuläget, jag vågar inte ens tänka på vilka tankar och känslor man hade kring detta missöde vid barnsben! Usch, vad hemskt...

Men du...
Ha en bra dag!

Något utspårad konversation?

Nu ska ni få ta del av en något utspårad konversation mellan mig och min vän, Niclas. Enjoy!


Niclas:
Hallå där! Hur är det med förkylningen, och hur är det med dig? Du är skyldig mig 320 spänn! Behöver de för att köpa tapeter. Ha en bra dag.

Sebastian: De har du redan fått. Eller bör ha fått iaf. Jag skickade dessa den 24 augusti. Det är undertecknat "sextjänster" så, du kanske blandar ihop den med dina andra beställningar?

Niclas: Titta där ja. Låg mellan nya Dildomodellen Black34x och den senaste horbetalning. Tack tack.

Sebastian: Ofta du har den nya Black34x? Den är ju tokexklusiv! Hur fick du tag i den? Måste kostat massor?

Niclas: Bara det bästa duger! Jag hitta den på blocket, knappt använd! Kosta väl typ två månadslöner.

Sebastian: Jaså? Bättre begagnad, alltså? Undrar om man kanske skulle ta sig en titt på tradera, där kan man ju göra riktiga fynd!

Niclas: Ja för fan, det är som med EU-mopeder blir bara bättre ju mer inkörda de är! Akta dig för den koreanska fejkmodellen (Black-Fu34x) bara! Gjord i plywood, inte skönt.

Sebastian: Nä, jag gjorde den tabben med förra modellen Black17x. Sticker nåt så in i helvete!


Ja, och frågan vi alla ställer oss: finns det verkligen någon som köper begagnade sexleksaker på internet? Givetvis kollade jag upp om det fanns och jag hittade den här lilla intressanta annonsen:
Kentåkes glasdildo

Skulle du vilja köpa en glasdildo av någon som kallar sig själv för Kentåke från Tomelilla? Bra det där med glas dock... som Kentåke skriver:
"en  snygg  o  skön  glasdildo  som man kan  värma  eller kyla  .lätt  att  hålla  ren  .snygg  som  prynad .  verkligen  en  skön  lekkamrat".

Man kan alltså använda den som prydnad? Fa-an vad nice!

Men du...
Ha en bra dag!

RSS 2.0