Welcome to the...

Har ni någon gång gjort en nostalgitripp in i er själva? Man kanske är med om en händelse som för tankarna tillbaka till barndomen. Man kanske besöker en plats man inte har besökt på år och dagar.

Igår besökte jag och en vän Candyland i Norrköping. Utifrån såg det ut som en lite större godisbutik men när de automatiska skjutdörrarna gled upp med ett ljud som man bara känner igen från filmer som Star Wars eller Alien kunde man inte undgå att häpnas. Bara en sån sak att det stod rader av kundvagnar innan man kom in i själva butiken är ju helt enastående! Förstår du? Kundvagnar! I en godisbutik!

När man klev in blev det en smärre överbelastning i hjärnan. Det var godis, chips, nötter, godsaker etc. överallt! Vart du än vände dina gnistrande ögon fanns där något gott. Man blev som ett barn igen när man gick där och observerade allt vad den goda världen har att erbjuda.

Jag själv är inget större fan av kanske just godis... men när man kom fram till en bemannad disk full med olika sorters nötter kunde man inget annat än bli exalterad. Jag gissar på att det fanns ca 20 olika nötsorter som man fick välja friskt emellan. Man fick även provsmaka diverse nötter om man kände för det. Ja... det smakades på väldigt mycket!

Candyland... rekommenderas starkt!

Men du...
Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0