Dagens lista!

Dagens!
Ja, denna lista har jag stulit från min kanske mest kända vän, Linda Råsberg. Får slänga in en tack och bock på den.

Spännande det här med listor, vet du varför? För när du läser en fråga, så svarar du på frågan utifrån din egen åsikt i ditt huvud och sedan jämför ditt huvudsvar med mitt nedskrivna. Därför kan det skapa osämja eller likheter - det väcker hur som helst känslor. Och det är därför intervjulistor är så poppis och bara såååå roliga! Jaja, nu till listan:

Dagens band:
Dumt det här med dagens band, för jag har inte hunnit lyssnat på musik idag - förutom en låt. Och det är Live - Hold me up, från filmen Zack and Miri make a porno. Kolla upp den på tuben, bra grejer!
Dagens frisyr:
Jag har ju faktiskt införskaffat mig en lite ny stil, rejält kortklippt! Hårtrimmern på 1 mm, sen är det bara att köra! Visserligen har det växt ut lite nu (se: videoinlägget nedan). Ja, dagens ser faktiskt precis likadan ut.
Dagens klädsel:
Ett par beiga chinos, röd screamtröja, svarta strumpor, skor av märket adidas och en Tigerkavaj.
Dagens händelse:
Det kanske var dumt att skriva den här listan på en ganska händelsefattig dag? Men jag har jobbat 7-15 (det vill ni inte läsa om...) och sen har jag varit hemma hos Niclas och LAN:at lite Diablo 2... Jo, för tusan! Nu kom jag på det! Jag och Niclas kollade på första avsnittet av Skilda världar - you know, svenska motsvarigheten till Beverly Hills! Fantastiskt program.
Dagens planer:
Dagen tog egentligen slut för 52 minuter sen. Så jag passar nog på den här punkten.
Dagens saknad:
Ja, det här är väl den lättaste frågan av alla. Jag har inte träffat min flickvän på över en vecka (bu-fucking-hu, tänker du... men för mig är det faktiskt väldigt jobbigt).
Dagens drog:
Diablo 2, på riktigt... det går inte att lägga av. Grymt spel!
Dagens tråkigaste:
Min level 16 paladin var den första av våra karaktärer som blev ihjälslagna. Hur ledsen jag blev? Tänk dig Björn Afzelius - Tusen bitar, som ledmotiv till denna händelse. Så känslomässigt var det!
Dagens finaste:
Det måste vara ett logginlägg jag fick på Facebook från min kära vän, Lisa Tilly:
Dagens videoblogg, vad tycker vi om den? VI TYCKER JÄTTEMYCKET OM DAGENS VIDEOBLOGG!! "A det var ju jvlgt typ. ..." haha, saknaden bara växer till sig alltså!! Men, snart så, snart så! :) (smiley)

Det var väldigt fint, på Lisas egna lilla sätt. Sen är det givetvis alltid trevligt med komplimanger!
Dagens måste:
Ja du... klurig fråga! Att andas, kanske?
Dagens köp:
Impulsköpte lite grejer på CDON för 450:-. Så här i efterhand kan man tycka att det faktiskt var ganska dumt. Jag har rätt dåligt med pengar just nu.
Dagens kärlek:
Har inte blivit så mycket av det idag. Jag hoppas och tror på betydligt mer imorgon. Jag saknar Emelie. Jättemycket.
Dagens bild:
Hehe, inte skitkul kanske. Men det är ganska sent, och jag skrattade faktiskt lite.
Look for an ark? I noah guy!
...men det är för att jag gillar ordvitsar. Men man ska inte ta sig vatten över huvudet så att säga.

Men du...
Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Linda

WIIIIE jag är din mest kända vän FAN SÅ COOLT!

2011-03-31 @ 15:54:27
URL: http://lindarasberg.blogspot.com
Postat av: Dagens Finaste

Linda och Holmen, jag måste ifrågasätta det här med "mest kända vän", ty bortom detta kommentarsfält döljer sig ju faktiskt en riktig hejare på det där med att dyka upp i Lattjo Lajban och briljera på Rummel och Rabalder. Vi snackar en trevlig morgonotta för länge sedan, på bästa sändningstid och kanal, Tv4 7.15-7.30. Ironiskt nog passar det ju ganska bra in på det där med att "I framtiden kommer alla att vara kända i 15 minuter." Har alltså fått mina 15...

2011-03-31 @ 20:06:22
URL: http://lisagoesamerica.blogg.se/
Postat av: Sebastian Holmström

Haha, Lisa! Till att börja med: älskar att du använder utmärkelsen som namn. Och ja, Lattjo Lajban är ju visserligen sjukt mycket mer prestigefullt än körslaget. Det som du faller på är ju att jag faktiskt inte har sett din insats med egna ögon. Har ju bara hört talas om det via rykten och livsanekdoter.

2011-03-31 @ 22:33:30
URL: http://sebastianholmstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0